Güz Dönemi Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında meslek stajlarının yapılış yöntemleri belirlenmiştir.

Güz döneminde staj yapacak öğrencilerin aynı dönem içerisinde (MME 3000/4000) Summer Practice I/II dersinin kredisi olan 4 AKTS'yi alabilecek kredisi olması gerekmektedir. (Örneğin maksimum 36 AKTS alabilecek bir öğrencinin bu dönem staj yapabilmesi için 32 AKTS ders seçmiş olması gerekir. Bu sayede 4 AKTS staj dersi eklenebilir.)

Yüz yüze staj yapmayı düşünen öğrencilerin staj süresi boyunca dersi, final ve bütünleme sınavı olmaması gerekmektedir.

Öğrenciler 4 yarıyılını tamamladıktan sonra staj yapabileceklerdir.

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü öğrencilerinin (MME 3000/4000) Summer Practice I/II dersi kapsamında meslek stajlarını aşağıdaki yöntemlerle yapması uygun bulunmuştur.

Yüz Yüze Staj
  • 15.01.2021 tarihine kadar gerekli belgelerini bölüm staj komisyonuna ulaştıran öğrenciler ilgili sektörde yüz yüze staj yapabileceklerdir.
  • Staj süresi 15 iş günü olacak şekilde ayarlanmalıdır.
  • Yüz yüze staj yapacak öğrencilerin stajları en geç 10 Şubat 2021 tarihine kadar tamamlanmalıdır. 10 Şubat 2021 saat 23.59 a kadar staj raporu elektronik olarak ugurcanozogut@gmail.com mail adresine yollanacaktır.

Gerekli Belgeler Gerekli belgeler elektronik olarak ugurcanozogut@gmail.com mail adresine yollanacaktır.
Belgelerin herhangi biri eksik olursa stajı başlatılmayacaktır.

Uzaktan Öğretim Staj

Bölümde uzaktan öğretim yöntemiyle staj yapacak öğrencilerin bölüm web sitesinde duyurulan öğrenci bilgi formunu doldurması gerekmektedir. Bu formun 15 Ocak 2021 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir.

Uzaktan Öğretim Staj Yapacak Öğrenci Bilgi Formu

İlgili öğretim elemanıyla yapılan uzaktan öğretim staj çalışması DYS üzerinden duyurulur ve 8 Şubat 2021 tarihine kadar öğrencinin DYS’ye yapılan çalışmanın çıktılarını (proje raporu, ödev vb.) yüklemesi gerekir.

En geç 11 Şubat 2021 tarihinde uzaktan öğretim staj yapan öğrencilerin notları sisteme girilir.

Son Güncelleme Tarihi : 01.02.2021 10:50 Okunma Sayısı : 452