MME 4006 Lisans Bitirme Ödevi Alan Öğrencilerin Dikkatine

Ara Sınav Değerlendirmesi

Ara sınav notu yerine geçecek olan poster sunumları 7 Mayıs 2021 Cuma günü çevrimiçi olarak  gerçekleştirilecektir.

Çevrimiçi poster sunumlarına sunumu yapan öğrenciler, değerlendirmeyi yapan öğretim üyeleri ile birlikte dinlemek isteyen öğrenciler katılabilir.

Sunum takvimi ve çevrimiçi platform bağlantıları daha sonra duyurulacaktır.

Posterler EK-1 deki formata göre hazırlanacak ve çevrimiçi platform üzerinden ekran paylaşımı ile öğrenciler posterlerinin sunumunu gerçekleştireceklerdir. Posterde mutlaka "Motivation of Project" bölümü olacak ve bu bölüm projeye konu olan problemin kısaca tanımının yapılması, probleme çözüm önerisi olacak tasarım ya da fikrin açıklanması, bu çözümün kısaca flow chart ya da grafik olarak uygulama yönteminin açıklanmasını içermelidir. Poster tasarımı ve içeriği konularında lütfen danışman hocanızla görüşünüz.

Final Sınavı Değerlendirmesi

·         Final notu, jüriye yazılı olarak verilmiş bitirme ödevi çalışması ve yine aynı jüri önünce yapılacak sunum ile belirlenecektir.
·         Öğrenci bitirme çalışmasının ciltlenmemiş halini en geç 28.05.2021 Cuma gününe kadar jüri üyelerinin her birine e-posta ile yollamalıdır.
·         Jüri üyeleri yazılı teslim edilen bitirme çalışmasını ve sunumu birlikte değerlendirerek kişisel notlarını oluşturur ve final notu bunların ortalaması olacak şekilde belirlenir.
·         Bitirme çalışması sunumları 11 Haziran 2021 tarihinde çevrimiçi olarak yapılacaktır.
·         Bitirme çalışması sunumları azami 15 dakika olacaktır.
·         Sunum takvimi ve ilgili jüri üyeleri bilahare duyurulacaktır.
·         Bitirme ödevinin nihai hali EK-2 de belirtildiği formatta yapılmalıdır.
·         Bitirme ödevi kaynaklar kısmı kaynaklar yazım kurallarına uygun olarak düzenlenecektir.
·         Öğrenci nihai bitirme çalışmasını pdf formatında 25.06.2021 tarihine kadar ilgili jüri üyelerine e-posta ile yollamalıdır.

Lisans bitirme ödevi format ve değerlendirme formları için lütfen tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 20.05.2021 09:11 Okunma Sayısı : 1352