Staj Yapacak Öğrenciler için Önemli Duyuru

Sevgili Öğrenciler;

Pandemi döneminde staj yapacak öğrencilere iki seçenek sunulmuştur.

YÜZ YÜZE STAJ
1. Öğrencilerin staj başlangıç zamanı en erken 2 Temmuz 2020 olarak ilan edilmiştir. 2 Temmuz 2020 öncesinde stajına başlamak için belgelerini staj komisyonuna teslim eden öğrencilerin staj tarihlerini güncellemeleri ve firma onaylarını tekrar göndermeleri gerekmektedir.

2. Staj süreniz 15 iş günü olmak zorundadır ve firma onayınızda tam 15 iş günü olarak görünmektedir. Lütfen takvimden tatil günlerini kontrol edip çıkarınız ve stajda geçecek zamanınız 15 iş günü olacak şekilde tarihlerinizi ayarlayınız.

3. Belgelerinizi teslim edip staj başvurunuz onaylandıktan sonra staj tarihlerinde değişiklik yapılamayacaktır. Mecburi bir sebebi olan öğrenciler stajının başlamasına en az 15 gün kala gerekçesini bildiren imzalı dilekçeyi staj komisyonuna iletmesi halinde staj tarihlerini değiştirme isteği değerlendirilir.

4. Yaz stajını firmalarda yüz yüze yapacak olan öğrenciler aşağıdaki belgeleri 15 Haziran 2020 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.
• Firma Onayı
• SGK Dilekçesi (Sadece yurtiçinde yapacaksanız)
• Stajımı yüz yüze yapmak istiyorum dilekçesi (imzalı)
Belgelerin herhangi biri eksik olursa stajı başlatılmayacaktır.

5. Başvurunuzda hazırladığınız bütün belgeleri beraber e-posta olarak Öğr. Gör. Uğur Can Özöğüt'e (ugurcanozogut@gmail.com) gönderiniz.


Yüz yüze staj yapacak öğrenciler için dilekçe örneği

Staj için gereken evraklar


UZAKTAN EĞİTİM STAJ
İçinde bulunduğumuz Korona Virüs Pandemisi nedeniyle 14.05.2020 tarihli Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi  Senatosu kararları doğrultusunda öğrencilerin uzaktan eğitim proje/ödev şeklinde staj yapmasına olanak tanınmıştır.
Bu şekilde bu dönem stajını tamamlamak isteyen öğrencilerin öncelikle staj yapmak istediği öğretim elemanıyla mail aracılığıyla onay alması ve aşağıdaki linkte bulunan formdaki bilgileri eksiksiz olarak 01.07.2020 tarihine kadar doldurması gerekmektedir. 



Sağlıklı günler;



ÜNİVERSİTE SENATOSUNUN YAYINLADIĞI KARARLAR UYARINCA STAJLARLA İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU
  • Bu sene staj uzunluğu 15 iş günü olacaktır.
  • Öğrenciler stajlarını kendi isteklerine bağlı olarak dışarıda yüzyüze veya bölümden proje isteyerek uzaktan yapabileceklerdir.
  • Stajını dışarıda yüzyüze yapmak isteyen öğrenci, bölüme “Kendi isteğimle zorunlu meslek stajımı yüzyüze yapmak istiyorum.” yazan dilekçesini 01.07.2020 tarihine kadar teslim etmek zorundadır.
  • Şu ana kadar staj komisyonuna gönderilen bütün başvurular iptal olmuştur. Öğrenciler yeni kurallar uyarınca başvurularını yapmalıdırlar.
  • Öğrenci stajı için bölümden proje ister ise de bölüme hangi öğretim üyesinden proje istediğini belirten dilekçesini sunmalıdır. Bölüm öğretim üyelerinin listesine “akademik personel” linkinden ulaşabilir, her öğretim üyesinin çalışma alanlarını inceleyip seçiminizi yapabilirsiniz. 
  • Dilekçe gönderim son tarihi 1 Temmuz 2020 .
IMPORTANT ANNOUNCEMENT RELATED TO SUMMER PRACTICES DUE TO THE RULES PUBLISHED BY THE UNIVERSITY SENATE
  • The summer practice period this year will be 15 working days.
  • The students have rights to select whether to do it outside (face to face) or to request a project from the department (remote) for this year’s summer practice work.
  • The applications submitted to the summer practice committee up to now are all cancelled. The students need to make applications again considering the new rules.
  • If a student wants to do their summer practice outside, he/she must submit a paper to the department stating that “I want to do my summer practice face to face with my own will”.
  • On the other hand, if a student wants to request a project from the department, he/she should submit a paper to the department stating the branch or advisor that he/she wants to take the project from. You can find all faculty members under “academic staff” link. Then, you can scroll through the academic staff research areas to select your advisor or branch.
  • The last day to submit the papers to the department is July, 1.
 

Son Güncelleme Tarihi : 17.03.2021 14:49 Okunma Sayısı : 2292

Son Duyurular